En fin ting i uke 16

Så, uke 16, hva var det beste som skjedde? Som 2017 hittil så har det vært en god uke.

Blåveis #vår #spring #blåveis

Selv om uke 16 har vært en dag kortere har det vært mange fine ting som har skjedd. Jeg har begynt å være frivillig et nytt sted og det virker veldig bra. Jeg har hjulpet Ola å planlegge utdrikningslag, hatt den første produktive dagen på Ås på månedsvis (som ikke er vanskelig når jeg bare har vært der noen få ganger siden nyttår), vært på fest med masse folk jeg ikke kjente (som jeg synes er ekstra morsomt) og vært på tidenes beste dugnad.

Meg me #selfie #perler #selfportrait

Jeg lurer på om uke 16 kanskje blir den første uka med delt førsteplass. Jeg har nemlig hatt en veldig bra karriereting og en bra ting på fritiden. I uka som gikk fikk jeg enda en gang beskjed om at jeg ikke fikk jobben, noe som gjorde meg trist, ikke overraskende. Men så, dagen etter, kom jeg plutselig på å ringe en forskningsgruppe jeg alltid har blitt inspirert av og i morgen skal jeg ha et møte med dem for å høre om jeg kanskje kan hjelpe dem med noe. Det var så deilig å gå rett fra skuffelse til nytt håp, så det er helt klart det beste som skjedde i uke 16.

Men så hadde vi dugnad og det var sol og vakkert ute, vi var en stor gjeng som jobbet og vi fikk gjort kjempemasse. Jeg fikk gå løs på en hekk jeg har vært frustrert over lenge og det ble kjempefint. I dag har jeg vært støl i hele kroppen, men sånn går det når man bruker fire timer med en hekkesaks…

English: two best things happened this week, a phone call that will lead to a meeting and a great dugnad where I got to spend four hours in the sun cutting my hedge. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *