Vårkonsert med Chorus Felix

Søndag for en uke siden hadde Chorus Felix vårkonsertkonsert i Grinilund kirke og jeg var hanket inn spesielt for å være fotograf.

Chorus Felix har fått ny dirigent for første gang og trengte noen nye bilder og hva passer vel ikke bedre enn sommerlige antrekk og store smil? Det er alltid spennende når kor får nye dirigenter. Hvordan kommer de til å høres ut nå? Hvordan utvikler de seg kunstnerisk? Men også for koret selv; hvordan passer de egentlig sammen?

Utifra den første konserten ser dette ut til å bli et veldig godt partnerskap. De hadde valgt et sommerlig og litt moderne program, som både var vårlig og romantisk som vårkonserter skal være. Men som også hadde spennende moderne stykker, som gjorde det interessant å lytte til.

Det har vært noen utskiftninger i koret også, men jeg synes de hørtes velbalanserte ut. Dessuten er det alltid fint med blandakor som ikke har dobbelt så mange kvinner som menn.

Chorus Felix holdt en kort, men elegant vårkonsert på Eiksmarka og det var ekstra vakkert da skyene plutselig delte seg og solskinnet strømmet inn i rommet. Da kjentes det som at sommeren virkelig snart er rundt hjørnet selv om det hadde vært iskaldt hele uka.

English: I was the designated photographer at my mom and dad’s choir’s concert a week ago and took some nice pictures of them. They have just gotten a new conductor and they sounded really nice. I am looking forward to seeing what Ida will make of Chorus Felix the next couple of years.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *