Julegave til HiST

Jeg er så heldig at jeg har venner ikke bare rundt omkring på NTNU, men også på HiST. Og iår ga HiST sine ansatte og samarbeidspartnere nyttårskonsert med Trondheim Symfoniorkester i julegave. Alle inviterte fikk ha med en de var glad i og/ eller som fortjente det og jeg fikk være følget til en god venninne. Jeg benyttet anledningen til å bruke min nye kjole fra Oasis på konserten 🙂

Det var en fin konsert. Symfoniorkesteret hadde satt sammen litt av hver, både Strauss, Piazzola og Grieg og de hadde med en sangerinne, en som spilte på et lite rart trekkspill og det var til og med en kåsør. Hun var forresten helt fantastisk morsom. Jeg må finne ut hva hun heter.

Det var deilig å være på ordentlig konsert og ekstra fint at det var på en onsdag. Da blir liksom onsdagen litt mer spesiell. Og etterpå gikk vi til akevittbaren på Carl Johan (visstnok fordi det er det eneste stedet de ikke viser fotball…) og tok noen øl før det var kvelden.

Og så ble det selvfølgelig også noen antrekksbilder i konserthuset (bedre kjent som Olavshallen)

Kjole fra Oasis, belte kjøpt i Brisbane for et år siden, sko Paco Gil

2 thoughts on “Julegave til HiST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *