Norheimsund

Innkalt på nytt intervju! I Bergen! I Mattilsynet! Har jeg flaks får jeg kanskje jobb innen utgangen av september. Men det betyr vel også at jeg snart må bestemme meg for hva jeg vil gjøre…

Siden det ikke er så mange stillinger å søke på for tiden er dagen i dag satt av til å tømme innboksen (man merker godt at sommerferien er over nå, epostene bare strømmer inn) og å gjøre en del to dos for Komité Speiding. Jeg skal jo til Stavanger til helga og holde kurs og vi skal ha første møte med den nye lederen vår, så det blir spennende og interessant. Jeg er veldig spent på hvordan dette halvåret blir. Også fordi perioden min i KS egentlig går ut i januar (da har jeg sittet i to år, allerede) og jeg må bestemme meg for om jeg vil fortsette to år til.

Men planer bare strømmer på, Bekkestua denne uka og så Stavanger i helgen. Og neste uke ser det ut til at vi skal flytte alle tingene våre ned til Oslo. Så nå er det om å gjøre å finne et minilager i Osloområdet og kjøpe flytteesker og plastbokser med plass til hele livet mitt i. Og når alt er på plass i Oslo må jeg skrive flere søknader og så er vi langt ut i september. Denne høsten kommer til å gå fort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *