Turist i Seattle

20130719-152427.jpg

Nå har jeg vært i Seattle en arbeidsuke. Den begynte rolig og alene med middag på søndag og i løpet av mandag var Erik her. De første dagene hadde vi nok med å finne ut hvor vi kunne kjøpe busskort og å skaffe oss amerikanske telefonnummer så det ikke ble så dyrt å ringe hverandre. Men i går var vi endelig litt turister.

Jeg hadde hatt hjemmekontor og møtte Erik i sentrum, der kontoret hans er. Jeg rakk å kjøpe ny hverdagsveske (hurra!) før vi gikk til middag. Middag skulle være på toppen av Seattle Space Needle, på den litt overprisede restauranten som ga kortere kø og inkludert inngang (og som snurret) i tårnet. I løpet av måltidet rakk vi to runder rundt og fikk sett mye av Seattle og mye av bukta. Det var nydelig vær og vi så til og med Mount Rushmore sveve i disen.

Etter en deilig middag tok vi monorailen inn til sentrum igjen, så oss litt rundt og bestemte oss for at det var tid for kino. Passende nok så vi Pacific Rim, om skumle monster som kommer opp mellom tektoniske plater i Stillehavet. Bra å ha sett før vi flyr over det om en uke 😉

I løpet av helgen blir det nok Pike Place Marked, iskrem, joggetur, kanskje en tur på vannet og forhåpentligvis litt jazz. Skulle ønske vi var på jazzen (aka Moldejazz) i år, mange bra artister. Ellers er det veldig deilig å ikke ha en eneste plan og være helt fri.

Leiligheten er også bra, selv om katten er ekstremt kosesyk og ikke lar meg være i fred når jeg skal jobbe. Og så er det til å bli grinete av å måtte ha med seg passet sitt på restaurant for å få vin til maten når man er 25 år. Men i Bakvendtland der kan alt gå an… Nestenferie er i hvert fall superfint. Juli, altså!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *