Skoleoppgaver, jobb og øl

Ja, det er det livet har vært den siste uka, egentlig. Jeg har jobbet masse og faktisk beveget meg litt framover, for en gangs skyld. Vi har sittet ute og drukket øl tre ganger allerede denne uka (mandag – Regipils, onsdag – Brors bursdag, torsdag – øl med Fride), veldig bra. Jeg trenger å snart å satt igang de ordentlige analysene på jobb, bli ferdig med de to skoleoppgavene (står på planen for i morgen) og så har jeg så smått satt igang speiderhøsten.

Denne høsten blir det:

  • Komité Speiding – men bare fram til januar, da er jeg ferdig med 4 (!) år
  • Vålerenga speidergruppe – være “inkallingsvikar” og roverguru
  • Bærum Vokalensemble – kor! Hurra!
  • jubileumskomite for Duddelibu – men bare i to uker til
  • bryllupsplanlegging – (eh, ja, litt langt nede på lista)
  • få ferdig prosjekter i leiligheten – vi har nå hengt opp to bilder, en hylle, skal henge opp et stort speil, har hengt opp høytalere på kjøkkenet, har ordentlige spisestuestoler og kanskje får vi nattbord også. Spennende!
  • jo, og så har jeg 20 studiepoeng jeg må gjøre ferdig før jul og minst ett manuskript som bør være i boks. Hurra, for meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *