Bading gjør sommeren

Jeg er veldig fornøyd med at vi har fått til å bade så mye som vi har i sommer. Vi har ikke vært på badeferie i det hele tatt, men vi har fått til å bade innimellom jobbing, og det gjør at det føles som sommer allikevel.

Første bad i friskluft var nok på kurbad i Budapest, men første i naturen var 4. juli i Tønsberg. Da tok vi en rask dupp i havet med Sara før hun hadde bursdagsfest. Dagen etter badet jeg i Knivsvik (fanget på bilde av Kristine)

11411783_10152939287376570_9201491726943447460_o

Så var vi på sykkeltur i Skottland, og der var det ikke badevær (selv om vi var på stranda i Aberdeen), men vi dro på hytta på Veierland midt i uka og fikk en nydelig sommerdag og morgenbad torsdag 23. juli. To uker senere var jeg på hyttetur på Hvaler og på lørdagen var det så varmt og deilig at det ble bad i havet da også. Ikke at temperaturen i havet hadde steget noe…

DSC_5584

Og nå i helga som var ble det to badeturer! Først var jeg innom Sollerudstranda på vei hjem fra barndomshjemmet i Bærum og fikk en fin svømmetur til flytebrygga og en time i sola med en bok før vi var på middag hos Åse og Ruben. Og på søndag tok vi en ny kjentmannspost i marka og stoppet ved en Elsjø for å bade. Vi svømte fram og tilbake over vannet og det var deilig å få svømt litt (som trening) igjen.

DSC_0341

DSC_0339

Ser jeg ikke glad ut, kanskje?

Blir det noen flere varme dager så står det nye sjøbadet på Sørenga og venter på meg, så det blir spennende å se 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *