Middag i skogen

På søndag hadde vi med oss Nina og Marina på tur for å finne en ny kjentmannspost og selv om vi startet sent ville vi ha en lang dag i skogen. Så da tok vi med oss vår primus omnifuel og middag ut i skogen.

Hemmeligheten er å egentlig ha laget middagen allerede, da blir det så mye raskere og enklere på tur, pluss mye mindre avfall å ta med hjem… Vi hadde med ferdig indisk gryte på boks (pappboks), hadde stekt løk og squash hjemme, ferdig oppskjært og stekt kylling, tomater og couscous.

DSC_0359

Kok opp vann til couscousen. Ta av blusset, hell i couscous og salt. Varm kyllingen i panna. Kok opp gryta, ha oppi de ekstra grønnsakene.

DSC_0360

DSC_0362

Nuperellemaking og bærplukking mens maten lages.
DSC_0363

DSC_0365

Nyt!

DSC_0368

DSC_0369

DSC_0373

Sol, vann og utsikt gjør alt bedre.

DSC_0374

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *