Endelig en helg i Bergen med Trine og Geir

Akkurat nå har jeg en helg i Bergen! Trine og Geir (og Camilla) har invitert på fest og jeg bestemte meg for at det var på tide at jeg kom på besøk. Dessuten hadde jeg to klipp igjen hos NSB, så da måtte jeg jo dra!

img_7237

Jeg har ikke egentlig vært så mye i Bergen i de siste årene annet enn i bryllupet til Trine og Geir for 2,5 år siden og da kom jeg jo rett fra Puerto Rico og ble i byen i knappe 24 timer. Nå har jeg gått gjennom bilder jeg har fra Bergen og oppdaget jeg at de eneste bildene jeg har er fra da jeg var på Roverforum i 2010. Med tanke på hvor mye bilder jeg tar er det litt rart at de siste bildene jeg har fra Bergen er seks år gamle.

img_7250

Men da jeg hadde en helg i Bergen på Roverforum i 2010 var jeg så heldig å få dra i Akvariet. Det er jo sånn på Roverforum at etter en lang lørdag med diskusjoner og saker så har man en aktivitet eller ekskursjon på kvelden. Og selv om jeg var eldst blant roverne var det nok jeg som hadde det morsomst på Akvariet… Men sånn er det vel når man er biolog.

img_7241

Da vi kom til Akvariet fikk vi først se på oppvisning med selene før vi fikk omvisning inne. Vi så på slanger og reptiler, var i tropiske rom og alt mulig. Men mest tid brukte vi ved det faktisk akvariet. Vi ooo’et og aaa’et foran de tropiske korallene og fiskene og sto med nesene presset mot ruta. I hvert fall med kameraet presset mot ruta.

img_7234

Men nå i helga blir det nok ikke en tur i Akvariet. I går var jeg med i familieselskap og i dag antar jeg det blir en runde i byen før festen i kveld. Toget mitt tilbake går ikke før på mandag morgen, så det blir en hel dag i Bergen i morgen også og vi får se hva vi finner på da.

English: I am spending the weekend in Bergen with my friends Trine and Geir. I haven’t been here enough the last few years and the only pictures I have from Bergen are from the Aquarium. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *