Et lørdagsantrekk til cocktailaften

På lørdag hadde vi cocktailaften hos oss og jeg valgte et blomstrete lørdagsantrekk. Man må liksom være litt fin når man skal drikke noe som er pent.

dsc_0344

To av årets nyanskaffelser ble det. Blusen jeg kjøpte til Emil og Katjas bryllup til mine stripete bukser og som var perfekt i Frankrike.

dsc_0385

Som lørdagsantrekk fikk den være going out top til skjørtet jeg nylig har arvet av Ida. Det er deilig å ha et pent skjørt som har så mange farger og mønster at du bare trenger en enkel topp for å lage et antrekk ut av det. Ettersom jeg ikke skulle være for pyntet ble det hestehale (som alltid) og enkle, hvite øredobber. Øredobber er jo min faste pynt.

dsc_0387

Ettersom vi skulle være hjemme hele kvelden valgte jeg mine perfekte gidder-ikke-høye-hæler-men-vil-være-fin sko fra Michael Kors som jeg kjøpte i fjor. De er enkle og sorte lakksko med gulldetaljer og gir det lille ekstra synes jeg.

dsc_0389

Festklær er best når du er komfortabel i dem og ikke bekymrer deg for hva klærne dine driver med hele tiden. Derfor like jeg dette antrekket. Det eneste stedet det strammer er i livet, skjørtet er passe langt og toppen er løs og ledig og deilig, men føles elegant.

Nå er selskapssesongen snart over oss og jeg gjør meg klar for å ha nytt antrekk hver kveld hele jula. Er du klar?

English: what I wore last Saturday for cocktails. Relaxed, but just nice enough.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *