Bursdagsfest for tre 30åringer

Hele årsaken til Bergensturen min var bursdagsfest for Trine, Camilla, Geir og Jon Martin. De tre første ble 30 i år og slikt må jo feires!

dsc_0151

Festen inkluderte middag, så vi begynte kvelden med å lage taco til 18 stykker. Men en gang for lenge siden lagde Jon Martin en tacolator, for lettere å regne ut hvor mye man trenger til taco for mange, og da var det ikke noe problem.

dsc_0164

Geir klarte ikke å holde seg ute av dagens outfit-bildet mitt. Jeg gikk for min beste Lars Vaular-trøye, som er både mintgrønn, bergensk og som jeg kjøpte etter å ha vært på konsert med Geir. Jeg hadde også mitt nye favorittskjørt i gull fra Zara, de lave gallaskolene mine fra Michael Kors og helt nye nylonsokker med morsomt mønster. Geir var kjekk i dress. Helt passende på en bursdagsfest i Bergen, synes dere ikke?

dsc_0166

Så kom gjestene! Alle hadde tatt med veldig fine gaver til bursdagsbarna. Tenk, ryggsekker helt i papir. Tenk om jeg var så flink til å lage ting.

dsc_0181

Det ble ikke så mange bilder mens vi spiste, det er rart hvordan taco og kameraer liksom ikke går så bra sammen. Men det var deilig mat og ingen fikk taco i fanget, selv om flere var litt bekymra.

dsc_0192

Det var så mange hyggelige folk på fest! Jeg kjente jo bare bursdagsbarna, Helge og Susanne fra før av, men alle var så lette å bli kjent med og så morsomme å prate med at jeg hadde det veldig morsomt hele kvelden.

dsc_0224

Ingenting sier fest! som Ruby Woo og skikkelig blingøredobber 😉 Jeg likte Trines origamikjole veldig godt. Bra mønster på en kjole.

dsc_0247

Hele kvelden ble tilbragt her, i sofaen, men alle disse bra folka. Alltid bra når man kommer til en fest og nesten ikke kjenner noen, men går fra den med bare nye venner.

Tusen takk, Trine og Geir, for at jeg fikk bo hos dere og være med på festen deres! Jeg koste meg masse.

English: I went to Bergen for this party and it really was a very, very fun party. So many nice people, so much fun. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *