Julebord med CIGENE på Ås

For nesten to uker siden var jeg på julebord med CIGENE på Ås. Annet enn at jeg hadde vært på middag hos Tom og Line tirsdagen tre dager før, hadde jeg ikke vært på Ås eller møtt noen fra jobb siden juli. Så ikke overraskende gruet jeg meg litt til å være tilbake på jobb og til å se alle kollegene mine igjen. Hva sier man når man plutselig er tilbake? Hva kom folk til å si? Men selvfølgelig gikk det veldig bra. Alle var veldig glade for å se meg og jeg koste meg masse.

Vi hadde julebordet i kantina på IHA. Det var plante-folka som hadde hadde tatt på seg den store oppgaven i år (tusen takk!) og arrangert. Vi fikk mojitos som velkomstdrink (mmm) og morsom julemat.

Jeg sier morsom for den var virkelig med en twist. Ribbe med kanel, chilli i potetsalaten og det var noe morsomt i rødkålsalaten også. Men det er vel sånn det går når kun halvparten av gjestene på julebordet spiser norsk julemat i jula.

Men godt var det! Og vi koste oss 🙂 Jeg var heldig og hadde Jon Olav til bords.

Og Teshome 🙂 Teshome tok med med på Office bar and grill og viste meg hvordan man spiser etiopisk mat. Dessverre har de stengt nå, men det er flere bra steder å spise etiopisk i Oslo, om du er fysen.

Odd Arne holdt en helt fantastisk tale. Det hjalp selvfølgelig at han hadde med seg kostyme til talen sin, men den var skarp, morsom, poengtert og veldig ham.

Det var mye latter i salen, for å si det sånn.

Odd Arne og jeg har så bra samtaler. Hopper fra alvorlige diskusjoner om livet til tøys og tull. Han er så reflektert og så tøysete samtidig, alltid en bra kombinasjon.

Når alle hadde spist var det quiz. Jeg hadde ingen anelse som at Sigbjørn og Matthew var gærne konkurransemennesker, men vi kom på delt førsteplass 😉

Simen og Siri var quiz-mastere. De er litt av et team og hadde laget en veldig bra quiz. Jeg er fornøyd med at laget mitt fikk poeng fordi jeg vet navnene på barne til the Beckhams og navnet på åpningen Magnus Carlsen brukte i det første VM-partiet i år.

Det var en veldig morsom fest og jeg endte selvfølgelig ikke opp med å ta siste toget hjem, men overnattet på sofaen til Tom. Fest og folk og julebord er alltid en god idé.

English: I went to work for the first time in six months to attend the Christmas party and it was a lot of fun. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *