Enda et år eldre

419032_10151337827935431_936387598_n

Så, når februar blir til mars er jeg offisielt et år eldre. Blir 26 denne gangen uten at det berører meg noe særlig. Føles ikke skjellsettende eller dramatisk, bare hyggelig egentlig. Jeg er spent på hva Erik gir meg i gave, jeg gleder meg til å være på konserter hele helgen, jeg gleder meg til portvinssmaking i morgen hos Ola og at morfar og foreldrene mine kommer på kaffe og kaker på søndag.

Vi skal til og med på befaring på søndag for å se på et lokale for bryllupet. Trodde ikke vi skulle på visninger mer, etter i fjor våres, men nå er det på’an igjen… Det er vanskelig å ha så mye å bestemme seg for. Denne uka har det vært både hvilke konserter vi skal på, hvor vi vil reise i Thailand og hvor/ når vi skal gifte oss. Vi har som vanlig et stort ruteark og en metodisk tilnærming til saken (hvor vi skal gifte oss, altså).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *