5 år siden

IMG_8334

I dag er det fem år siden jeg møtte denne magiske mannen, midt på natten, inne på Samfundet. Dette bildet er fra den kvelden. Jeg tror at det beste med å blogge er at jeg faktisk har et bilde av oss sammen fra den aller første gangen vi møttes. Jeg blogget til og med om det her.

En måned og fire dager senere linker jeg til ham og en side der han hadde tegneserier (nå er han heller på Tumblr). To måneder til og så bruker jeg 2,5 time på Skype med ham og så kommer det et bilde av ham på terrassen til mamma og pappa. Dagen vi offisielt ble kjærester blogget jeg om at jeg flyr for mye og ikke er miljøbevisst, to dager etter blogget jeg om hvitveisene han hadde plukket til meg. Fem måneder etter dette bildet hadde jeg kjøpt billetter for å besøke ham i Boston. To uker senere kom det et bilde til av ham, denne gangen fra New York. Alle blogginnlegg fra sommeren 2011 handler om turen til USA og 2CV-treffet i Frankrike og i slutten av august, syv måneder etter dette bildet, kaller jeg ham kjæresten min for første gang. Ingen er uenige om at jeg var litt treig den våren, men til slutt kapitulerte jeg og da var det all in.

I et semester bodde vi halve uka hos deg og halve uka hos meg. I et halv år bodde vi på rommet ditt og var fem som delte en leilighet med tre hybler. I nesten et halvt år bodde vi hos foreldrene våre og søkte jobber. I litt over et halvt år bodde vi på 39 kvadratmeter på Bjølsen. Nå har vi bodd nesten tre år på Carl Berner, i vårt fargerike ørnerede. Du har blitt venn med Dolly og vi har nå like fargerik og svakt preppy stil. Vi har lovet å være kjærester for alltid og å klare alt, så lenge vi gjør det sammen.

Og vet du hva? Det tror jeg vi kommer til å få til. Alt, altså. For alltid.

©2014 Foto: Alexander Vestrum. Krediteres ved all bruk. Ved spørsmål eller ønske om bruk, kontakt vestrum@gmail.com.

©2014 Foto: Alexander Vestrum. Krediteres ved all bruk. Ved spørsmål eller ønske om bruk, kontakt vestrum@gmail.com.

English: five years ago today I met Erik for the first time. I blogged about the night immediately, but he wasnæt really visible on the blog (if you didn’t know me) until that summer, after I had visited him in Boston.I love how I can follow our relationship through the blog, so many good memories.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *