Klippekort på boller, grytekluter og forkle

I år som jeg ikke har hatt så mye penger, var ønskelista mi praktisk, allikevel var nok det fineste jeg fikk et klippekort på boller. Men jeg tenkte å gå gjennom alt sammen.

Da vi kom hjem første juledag pakket vi ut alle julegavene og la dem på stuebordet. Erik har et system med at han skriver ned i Evernote hva han får av hvem hvert år, så han husker hvor gavene kommer fra. Jeg har derfor selvfølgelig begynt å gjøre det samme og nå skulle det loggføres!

I år fikk vi en del “gaver” av mamma og pappa. Kjøleskapsmagneter fra reiser i høst for eksempel. Jeg må også ta en prat med dem om nips etter at vi fikk enda et salatbestikk (i tre, uten stenger) og en glasskål og glassbiter som så ut som Bassets.

Men juletrepynt er alltid fint å få. Jeg fikk iPadcover av Erik fordi han nok innså at jeg ikke kom til å få ut fingern og kjøpe meg et nytt. Han ga med også “hodekløeren”, som kanskje faller i nips-kategorien. Jeg har fått ny te av Ida i år også 🙂

Dårlig kommunikasjon på Bekkestua gjorde at jeg fikk to forklær, så nå må jeg finne på noe annet fra Traktøren som jeg også vil ha. Men jeg er veldig glad for å ha fått et ordentlig forkle.

Jeg fikk morsomme sokker av Erik, personlige grytekluter av mamma, en tegneseriebok om Ada Lovelace av Erik, hodelykt av pappa (min ble stjålet fra boden i fjor), portvin fra svigers og den siste asjetten fra mormor.

Også fikk jeg altså klippekort på boller av Erik. Jeg har gitt ham mange sånne gavekort de siste årene og jeg er veldig glad for at jeg har fått noe så fint. Det er ingenting jeg liker bedre enn gjærbakst, så dette kommer til å gjøre 2017 betraktelig bedre. Klippekort på boller! En fantastisk idé.

Til slutt to fellesgaver som kanskje egentlig var mest til meg. Fuglebok til å ha på hytta i Eggedal har jeg savnet nesten hver gang vi er der, så jeg kom på at det kunne jeg ønske meg og så donere til hytta. Jeg følte meg gammel når jeg så at den har kommet i flere nye versjoner siden jeg kjøpte min vinteren 2008… Og å fikk vi 12 vannglass i samme serie som vinglassene våre. De har ikke egentlig stått på lista vår, for vi vet ikke helt hvor vi skal putte dem, men vi har ikke hatt mer enn 7 like vannglass, av noen type, så jeg er veldig glad for at vi fikk dem.

Så nå har jeg oppdatert ønskelista mi og er klar for bursdag om to måneder 😉

English: An overview of everything I got for Christmas this year.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *